呢間係屯門市廣場既爭鮮..開張既頭3日,做左個半價(碟碟$4)既推廣~都算幾成功既,因為路經此地,確係見到排到出商場外既誇張人龍~之前都有食過呢間既外帶同埋荃灣分店,我覺得係出奇地好的..不過呢間分店,去過既朋友都係1致劣評..今日等睇戲既時間,就抱著無希望就無失望既心態去試1試~呢間分店比起荃灣既大好多倍..不過亦因為咁..迴轉帶水蛇春咁長..d食物由師傅製作完再轉到過來,都已經唔新鮮了..1入座就見到擺左張mark低入座時間及remind幾時要離場既單比你..不過我地都無食足50 mins..so唔知係唔係1夠鐘就會趕人走~呢個係朋友食既吞拿魚sushi..賣相就好似唔錯~帶子sushi..尚算鮮甜,不過賣相就真係.....差d玻璃蝦sushi..有少少既甜味呢個蝦剌身,應該唔係甜蝦來,毫無甜味,係爽口的~_~"最後食左total 16碟..埋單連+1...$141...因為唔係好肚餓..所以勉強都可以話係飽既..另外1提既就係海膽sushi唔新鮮,1放入口就1陣腥味、壽司既賣相亦好差..芝士蟹柳sushi,真係芝士、蟹柳、飯係完全分開3 part野咁係隻碟度衛生亦頗差,見到1碟s

之前都有食過呢間既外帶同埋荃灣分店,我覺得係出奇地好的..
不過呢間分店,去過既朋友都係1致劣評..
今日等睇戲既時間,就抱著無希望就無失望既心態去試1試~

呢間分店比起荃灣既大好多倍..不過亦因為咁..
呢個係朋友食既吞拿魚sushi..賣相就好似唔錯~
帶子sushi..尚算鮮甜,不過賣相就真係.....差d
玻璃蝦sushi..有少少既甜味
呢個蝦剌身,應該唔係甜蝦來,毫無甜味,係爽口的~_~"
2個人食左16碟

衛生亦頗差,見到1碟sushi既蓋邊痴住幾粒蟹子、服務可以話係0服務咁濟,除左帶位、食完數碟之外,完全無人會理你...迴轉帶上佈滿蓋都無人處理....另外食物轉來轉去都係嗰幾款、有款cake朋友除左剛坐低既時候見到有人食過,1值到走都等唔到再出嗰款cake
2011-08-27