2019-01-08 237 瀏覽
呢間野都算新開,比較少人,諗住清清地同病人食碗魚蛋粉,而我就順口叫碗牛腩麵食算,真係有驚喜!6舊牛腩居然超肥!1/4係肉,其他係超肥膏!!!嚇我一跳!根本稱不上牛腩,明明係肥膏麵,牛筋都唔係真係好無奈⋯⋯我唔敢食,本來想同店員講下換唔換得,但被友人阻止,見到店員個個行行企企,又有紋身,唔知點解個心有點不安,我承認我地怕事,都係唔敢開口了⋯⋯睇下碗麵食得幾多得幾多啦⋯⋯一陣返屋企搵d零食食下先!後記:我臨走時,見到隔離枱黎左碗牛腩麵,都係肥肉多,即時對佢報以一個無奈眼神I know that feel ,sis/bro!不過溫馨提示一下:如果局住黎,我覺得一定要食魚蛋/魚片粉麵,唔會咁易中伏!祝福大家!~~~食剩都係肥膏遠睇明明似正常⋯⋯近睇真係肥膏多過肉,半肥瘦都好吖,咁肥點食!
真係好無奈⋯⋯

I know that feel ,sis/bro!

祝福大家!~~~

牛腩麵

食剩都係肥膏

遠睇明明似正常⋯⋯

近睇真係肥膏多過肉,半肥瘦都好吖,咁肥點食!
2018-12-24