因為媽媽習慣左,每天早上必落樓下飲茶,只好選擇呢間酒樓,貪佢就腳。飲左咁耐,唔單止冇改善,仲越做越差,好似趕客咁,難怪而加只得小貓3、4隻,好彩附近有幾間學校,lunch time冇得揀,仲有啲學生幫襯。真心說,我未食過咁難食咁差嘅點心,排骨,價錢比出而大酒樓還要貴都算,食物質素仲要差到咁,一次又一次心軟,陪媽咪飲下茶,結果都係失望,大家可以去試一次便知一二。😞😞😞我媽最愛食嘅燒攬仔飯配薑蓉,以前仲食得下,而加,見到碟燒攬仔就知唔係隔夜,乾真真,皮又un,完全食唔落。。點心仲離譜,排骨,鳳瓜,鮮(足)卷,勸大家唔好叫,蒸到結tata,見到都唔想食。。中午去食炒野,仲離譜,大家先睇價錢牌,一間咁嘅質素的酒樓,唔值呢個價。總結:茶唔香,價錢貴,點心太難食,酒樓做到咁,都真係差無再差。。