尖沙咀不嬲都有好多韓國菜🇰🇷呢間比人嘅感覺好有正宗韓國味道😙環境好似去咗韓國餐廳咁連店主係韓國人😳所以真係好似去咗韓國咁!🔺前菜叫完食物後店員就比咗6類小菜我地😚每一類都好好食,仲要有埋煎餅添🫶🏻🔺韓牛Set1 +生牛肉片 $1165總共有4款韓國直送新鮮牛肉🇰🇷包括有牛肉眼扒,薄裙肉,牛柳同牛排肉🥩每一款都幾好食,油脂都偏多💦個人最鐘意食牛肉眼扒,牛味相對較重而且油脂較多🫶🏻極度建議包菜或者配韭菜食🥬🔺生牛肉片好耐之前係首爾旅行有食過但香港真係冇食過😳本身都驚會腥或者牛味太重但完全冇呢個問題🙌🏻配埋生蛋食都頗夾的!!🔺醬油蟹(一隻) $250, $450(兩隻)已經好耐冇食過了,醬油蟹都偏大隻🦀蟹肉都唔會好實,而蟹膏加醬油撈飯食真係好正🍚仲要飯有大量紫菜,真係白飯小偷🤭🔺泡菜煎餅 $170一上枱真心嚇親,第一次見咁大碟泡菜煎餅😳每一塊都有超多泡菜但唔會好辣同酸❤️粉都唔會好多同厚實而邊邊位都煎得脆✨呢個煎餅適合3-4個人會比較好👨‍👩‍👧‍👦🔺蒸雞蛋🥚$100成日見韓國人食燒食都有蒸蛋食咁岩見到就要試了😚同平時嘅蒸水蛋唔同,擺耐咗會冇咁漲😗蛋相對冇咁滑但就多汁啲,個人覺得配燒肉係可以解

🔺前菜

🔺韓牛Set1 +生牛肉片 $1165

🔺生牛肉片
生牛肉片

🔺醬油蟹(一隻) $250, $450(兩隻)
醬油蟹
醬油蟹

🔺泡菜煎餅 $170
泡菜煎餅

🔺蒸雞蛋🥚$100
成日見韓國人食燒食都有蒸蛋食咁岩見到就要試了😚同平時嘅蒸水蛋唔同,擺耐咗會冇咁漲😗蛋相對冇咁滑但就多汁啲,個人覺得配燒肉係可以解膩💦份量真係頗多,多人一齊食會更好!!
蒸雞蛋