𝙰𝚠𝚠𝚠𝚠𝚠~終於都嚟咗哩間𝚌𝚊𝚏𝚎 好開心😍🥰吃了想吃的 全部都好好味啊😋🤤小食點了炸蕃薯條 🍠🍟仲🉑以揀兩款味道嘅𝚜𝚊𝚞𝚌𝚎 揀了日本芥末蛋黃醬同埋明太子蛋黃醬 🥚🟡🟠蕃薯條好吃 炸🉐啱啱好主菜揀了龍蝦汁配大蝦三文魚籽手工寬帶麵 同埋慢煮叉燒𝚜𝚊𝚕𝚊𝚍 兩份都好入味 份量都好足夠的呢 寬帶麵好吃 質感適中 大蝦有4️⃣隻 好大隻啊啖啖肉 整體都好好味😋而慢煮叉燒 質感好腍 切得好薄啊👍🏽😍配埋沙律菜同埋蘋果🉑以減低油膩感🍎😀香橙伯爵茶開心果麻糬窩夫 嚟到哩度緊係要點Waffle 是通識吧哈哈 真係無令我失望 🈶驚喜到喔🤩😜窩夫有4️⃣塊🧇外脆內軟 好好食😉開心果雪糕勁開心果味 都幾高質的感覺😛最驚喜的是麻糬 好大塊的舖在窩夫上 質感非常軟熟煙韌 好食到停唔到口👍🏽😍已經想再嚟𝚎𝚗𝚌𝚘𝚛𝚎了~
炸蕃薯條
𝙰𝚠𝚠𝚠𝚠𝚠~終於都嚟咗哩間𝚌𝚊𝚏𝚎 好開心😍🥰