2012-02-06 15 瀏覽
從細妹口中得知有一Pizza連鎖店進駐香港,名叫Paisano's ,今午就一試得唔得先!係加連威老道鋪面一大塊一大塊Pizza on show,真係吸引非常,比起 Pizza Hut 、 Pizza Box ..... 等的大塊多倍 Pizza 選擇十分多,眼花暸亂,女店員清一式係外國人,我隨便點了個 【Manhattan Special】$35 plus Coke Light $10。正午13:00,人客得7成,好容易找到位。起初以為小店係行中檔路線,但其實不論decoration、桌椅都似係快餐Macdonald、KFC style,枱面還是油光面 及餐具等係自取的 【Manhattan Special】送到來,材料有 Italian Sausage、Pepper、Onion with Cheese Sauce。餅底做得香脆鬆化,但圍邊偏Un,Pizza Hut 出色啲,但呢個又冇 Pizza Hut 的那麼油膩,各有各好;論材料 : Sausage 香口好味但肉量不足、Cheese Sauce 係 Mozzarella,唔覺有乜特別,還反而覺冇乜芝士味,我要加多d芝士粉tim

及餐具等係自取的

【Manhattan Special】送到來,材料有 Italian Sausage、Pepper、Onion with Cheese Sauce。餅底做得香脆鬆化,但圍邊偏Un,Pizza Hut 出色啲,但呢個又冇 Pizza Hut 的那麼油膩,各有各好;論材料 : Sausage 香口好味但肉量不足、Cheese Sauce 係 Mozzarella,唔覺有乜特別,還反而覺冇乜芝士味,我要加多d芝士粉tim。
Manhattan Special Pizza
整體合格70分,身為Pizza Fans嘅我會再來,因為可以散叫、可以堂食、Simply 方便!價錢合理
2012-02-06