又好耐無點出街食好嘢,咁啱呢排忙完喇終於都!出街食個飯慰勞吓自己。走到出嚟,尖東呢邊食個豐富啲嘅晚餐,上網見人食呢間好似幾正咁,就同個朋友轆咗過嚟試吓佢咩料咁話!呢度話哂都有個吧位,咁就點咗杯白酒試吓,sangria white因為呢杯酒正正係西班牙嘅國酒嚟,我又未去過西班牙,所以就點咗嚟飲,點知係幾清爽嘅,有啲似飲汽水咁,仲有好幾種生果喺入面,而檸檬都十分之突出。「👆🏽西班牙吐司,幾香口」我就好鍾意飲湯嘅,周打魚湯都唔會放過,呢度整得好好飲,因為好少地方會咁多魚喺入面,整體又唔會太凝結,真係可以試吓呀👍🏻 另外有份海鮮煎餅,我覺得好食過其他式嘅海鮮煎餅,因為佢整得到唔會令我覺得好多麵粉咁,而且內裡有好多蝦同魷魚,又唔會太碎少食咗好似無食咁,呢個都好好食。安格斯牛小扒,呢度真係整得無得彈!每一嚿牛都好嫩滑,亦唔會好老同煙韌,而且仲要係厚切添呀!我都未試過食牛會咁好味,本身都唔係好好食牛,呢個體驗對我嚟講係一個大突破!「👆🏽西班牙雞肉燉飯,茄味濃,飯軟硬度合適」

「👆🏽西班牙吐司,幾香口」

「👆🏽西班牙雞肉燉飯,茄味濃,飯軟硬度合適」