2023-04-28 24 瀏覽
經過幾次都想試好耐,見禮拜日都唔洗等位就黎試下叫左:熱美式咖啡送花煎餅一個,牛肉紫菜包飯,黑芝麻豆腐tiramisu (呢個無影相)。熱美式正常發揮,本身想叫一碟花煎餅打卡但原來會送一件跟咖啡。花煎餅中間係紅豆餡,以為係熱既但原來係凍食。唔太甜配齋啡岩岩好☕️🌸韓式牛肉飯捲好大份,旁邊仲會跟少少沙律菜,飯用紫米,餡料有好多蔬菜,少少牛肉、蛋同魚糕,感覺健康清新。調味偏淡,所以問咗侍應攞韓式辣椒醬點。甜品方面,叫咗黑芝麻豆腐tiramisu。本身好鍾意黑芝麻同豆腐呢個配搭所以期望有啲大。蛋糕同忌廉比例均勻,自己本身好怕cream太多忌廉混咗黑芝麻同埋豆腐,豆腐味比黑芝麻味蓋過咗,可能落咗豆腐所以唔油膩,蛋糕睇係普通雲呢拿味。值得一提嘅係服務殷勤,食物質數好會有下次。見到好多人叫士多啤梨waffle ,個樣好靚,下次想試下。
經過幾次都想試好耐,見禮拜日都唔洗等位就黎試下

熱美式咖啡

值得一提嘅係服務殷勤,食物質數好
會有下次。

見到好多人叫士多啤梨waffle ,個樣好靚,下次想試下。
熱美式咖啡
  • 烤牛肉紫菜包飯