CHEF STAGE de Eddy Chu

話說透過Open rice訂枱,見到有五折優惠已覺得好奇怪,點可以咁正呢?轉頭有職員打黎confirm,指明8:15必須離座,咁我同朋友都覺得ok故照去!去到餐廳,因朋友和女兒一齊 ,故選擇食物上,我地確係花左啲啲時間 ,但已有職員不停催促,快點下單,因8:15必須離座。講真,大部分食物都還可以,只係食到主菜既牛,我覺得比較靭,特別喜愛黑松露磨菇湯,但食到一半,隔離枱食客想order一支紅酒,我又聽到職員話8:15要交枱,幸而該枱食客都好客氣,話我地好快會飲完枝酒架喇🤣🤣🤣接近8:00後面枱客想再叫野食,但已被阻止,理由係同一個,你地8:15要交枱🤦🏻‍♀️該對情侶都好無奈所以如果忍受到8:15要交枱呢句說話係全餐飯不停出現,都可考慮呢間餐廳,價錢五折左後,唔算非常抵,但都唔貴既