2017-07-03 33 瀏覽
我同朋友都愛韓燒,奈何我地燒野技巧有限,次次都覺得燒得麻麻好食。今次呢間新開,人少少就試下。叫左個牛肉拼盤。賣相相當不錯,價錢也合理。拼盤內有牛舌,牛肩肉,牛小排等牛肉,兩個人食份量啱啱好。雖然店員已解釋燒肉程序,可惜我地燒得太論盡,靚女waitress 過黎幫我地燒。專業的果然係唔同,燒得好快又好食!(我偷偷地望個佢個名,好似叫Miu)唔知係靚女waitress燒得好定呢度啲肉真係好食,牛舌燒到好似薯片咁脆口,牛小排嫩滑多汁,大部分都牛味十足。最後係燒正方最大的牛肉,由於靚女waitress 因為人多而俾返我地燒,我地果然燒得冇咁好食。而鐵板三邊的蛋醬,我地加左20蚊既芝士粟米,都唔錯,蛋就都係冇乜味。食完就勁飽。最後食埋個甜品雪糕窩夫完結晚餐!估唔到窩夫都做得唔錯,外脆內軟,十分香口!多謝是夜靚女waitress 的招呼,下次再幫襯!
今次呢間新開,人少少就試下。

叫左個牛肉拼盤。賣相相當不錯,價錢也合理。
拼盤內有牛舌,牛肩肉,牛小排等牛肉,兩個人食份量啱啱好。

多謝是夜靚女waitress 的招呼,下次再幫襯!
2017-07-02