2013-12-26 2079 瀏覽
家姐話萬歲請食飯、仲話要去酒店食!  費事食左你隻車啦!你仲要今日先同我講、又係星期六…點訂酒店枱呀???為左你荷包著想、擇食放題啦!今日星期六、所以貴點、收$238 + 1哇!呢個價錢我可以食放題之最ー大喜屋!算啦!唔洗諗住即日book到大喜屋喇!我中午訂位都訂到六半時段喎!準時到達、坐位無其他放題食店甘迫、我們一行四入坐得幾舒服、但見到人地兩人位張枱都幾細 立即起動點刺身、呢度既刺身唔係冰鎮甘上黎、送到黎外觀上麻麻、不過我們都無所謂既~勝在剌身款式都幾多喎!有幾隻魚既名我都未聽過、好孤陋寡聞啊!嘻嘻!我們四個女人、一舊壽司都無叫到、食左真係唔洗食其他野、所以唔知壽司水準點天婦羅同炸物幾出色!尤其炸蠔…又熱辣辣………好後悔淨係食得一隻囉!媽同家姐話蕃薯和南瓜天婦羅味道不錯、但我無試!粟米天婦羅勝在夠特別、第一次遇到、家姐同佢友人就試左!今晚唔知做乜難得的好運!店方送左一客海膽俾我們、哇!!!正啊!最鐘意海膽、但好少有機會食到!一板海膽份量都唔少喎!配以紫菜、俾我們包住海膽吃!不過唔係未因為我們呢個係全個星期最貴既時段所以先送呢?野飲係可以自己去雪櫃到拎、有各款汽水同一款啤酒!八點鐘
家姐話萬歲請食飯、仲話要去酒店食!
哇!呢個價錢我可以食放題之最ー大喜屋!
算啦!唔洗諗住即日book到大喜屋喇!

野飲係可以自己去雪櫃到拎、有各款汽水同一款啤酒!

八點鐘last order 同埋會叫你埋單、但雪糕就可以last order之後先叫、同埋每人每次限叫一個、我飽到食唔到、但阿媽竟然可以食埋我果份 勁!

要提一提呢度既服務態度、好"參痴"喎!因為負責聽電話訂位既、同埋一開始serve我們既阿叔都幾好、有耐性甘解答我們既問題、但之後有個頭髮爆長既阿嬋送野食黎、你渣唔到甘多就無夾硬黎、兩隻手拎晒野、行到埋黎眼定定!之後仲對住我家姐講: 你渣呢個 !
O 晒咀囉! 奉旨幫你嫁?仲要一句唔該都無
其實我好憎一些侍應行到埋黎、企係度、等我們執好晒張枱俾佢放野、係甘易郁下手都好丫、或出聲!企係度做乜?

全晚都除左呢個阿姐外、其他都幾好!

2013-12-07