2023-11-26 14 瀏覽
今日終於約到朋友食生日飯,真開心😃好耐無食過韓國菜既我地黎到尖沙咀依間「啤啤bear韓國包車」,入到去即時比超大既熊吸引左,餐廳環境好有氣氛,服務質素同食物質素都非常好,完全食到正宗韓國料理既餐廳,好正👍👍👍蕃茄韓式辣海鮮湯配中華麵———超級開胃既一道菜,甜味及辣味濃郁既韓式蕃茄海鮮湯底,飲落去真係超鍾意😍,還有非常多新鮮既蕃茄同海鮮(蝦、青口、蜆、墨魚……),越食越滿足,重點係搭配左非常彈牙既中華麵,而且麵條都索嗮蕃茄海鮮既濃湯味😍😍😍。大發!芝士鐵板燒泡菜五花肉———食落去完全感覺自己去左韓國既感覺,好正,五花肉結合芝士同泡菜,食落去唔會油膩,非常香,豬肉好薄,肉質非常鮮嫩多汁,搭配濃郁既芝士同甜辣既泡菜,口感一流,我同朋友都超鍾意食❤️❤️❤️❤️❤️蟹籽海鮮蛋卷:蛋卷好滑,口感綿密,蛋卷上面鋪滿左蟹籽超吸引,切開後超多海鮮,例如:蜆肉和魷魚,而且好creamy😍👍👍👍今次食完真係好滿意依間餐廳,下次約朋友再食☺️

今次食完真係好滿意依間餐廳,下次約朋友再食☺️