餐廳位於諾士佛臺8樓,一出𨋢已經見到好大隻Bear,好吸引眼球。內裡以遊戲中心設計,雖然藍球機/遊戲機全部唔玩得,但話題十足,打咭一流。餐廳闊落,唔會太嘈,好啱幾個朋友吹下水,或者情侶拍拖。落單自己掃QR code. Menu 設計都配合返主題,而且分類清晰,一目了然。我地兩個人點左蟹籽海鮮蛋卷,White 炸雞配脆脆薯格,韓式海螺拌麵。蛋卷好巨型,蟹籽分量超多,薄薄蛋皮包住豐富既海鮮粒粒,配上調味剛好既醬汁,好正。炸雞即叫即做,炸漿好薄,做到皮脆肉嫩,大小剛好,啖啖肉而且好juicy. 但洋蔥忌廉汁存在感就低左少少,通常飲啤酒配濃味野會正啲。薯格一般,好脆身但食唔到中間薯仔軟綿既質地。拌麵酸酸甜甜,海螺爽口彈牙,麵質係水冷麵嗰種,好煙韌Q彈。夏天必食。野食每樣百零蚊,份量大,share 黎食就perfect,加上位置方便,環境好,會下次再黎。