行完尖沙咀海傍好肚餓 我哋見到呢間泰式餐廳就入左去≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣#尖沙咀食好西≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣生蝦刺身生蝦好新鮮 泰式辣汁酸酸辣辣賣相好靚仔!泰式炒金邊粉好香口唔會太辣份量好多五個人都夠分!生菜肉碎包好香 生菜包住肉碎肉汁好多好食生菜份量都幾多串燒拼盤串燒燒得好好啖啖肉 肉質嫩滑 好有咬口沙爹汁好多花生碎 好香花生味!會覺得雞比想像中更好食,因為燒到超香😋外表酥脆,有陣焦香Watermelon Margarita 好香青檸同西瓜汁味好易入口好好飲!≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣店員有禮貌同好有耐性向我哋介紹好值得再黎食!≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣Nara Thai Restaurant & Bar (尖沙咀)尖沙咀麼地道75號南洋中心地下14-19號舖❊#HK_gfoodie #hkfoodie #homehong#foodie #HKfood #hkfoodielife #hkfoodshare #hkfoodieb
行完尖沙咀海傍好肚餓
我哋見到呢間泰式餐廳就入左去
#尖沙咀食好西
生蝦刺身
生蝦好新鮮 泰式辣汁酸酸辣辣
賣相好靚仔!

泰式炒金邊粉
好香口唔會太辣
份量好多五個人都夠分!

生菜肉碎包
好香 生菜包住肉碎
肉汁好多好食
生菜份量都幾多

串燒拼盤
串燒燒得好好
啖啖肉 肉質嫩滑 好有咬口
沙爹汁好多花生碎 好香花生味!
會覺得雞比想像中更好食,因為燒到超香😋
外表酥脆,有陣焦香

Watermelon Margarita
好香青檸同西瓜汁味
好易入口好好飲!

店員有禮貌同好有耐性向我哋介紹
好值得再黎食!
尖沙咀麼地道75號南洋中心地下14-19號舖

#foodie #HKfood #hkfoodielife #hkfoodshare #hkfoodieblogger #hkfoodlover #hkrestaurant #香港 #hkig #香港好西 #香港好去處 #香港美食