2018-10-22 332 瀏覽
友人話好耐無食想食咖啡弄 話剛開的時好多人排隊 所以早早上咗去 以家唔駛排隊 入去就有位坐牛奶冰棒可可亞 - 見到佢牛奶冰棒哩件事覺得好可愛 影相係吸引 之後再諗 其實都係朱古力一杯 不過唔係好甜 啱我口味海鹽焦糖拿鐵 - 友人係海鹽焦糖迷 嚐了一口 海鹽焦糖CREAM 對於唔好甜ge我 係好好味玉米里肌起司可頌 - 牛角包好夾住溶咗ge芝士加煙肉火腿 牛角包係我ge至愛 只係兩個人分 難免有啲難搞台灣鹽酥雞- 份量都幾多 味道無台灣街邊食到咁邪惡 比較健康吧 正因如此 食多兩舊 就停手了葵瓜子芝蔴冰淇淋鬆餅 - 鬆餅真係好香蛋味好好咊 但太飽肚 兩個女仔分 一人兩件 仲食咗其他野一定食唔晒 仲配芝麻醬 芝麻雪糕 栗子蓉芝麻醬 芝麻雪糕 同鬆餅好夾 但栗子蓉真係因為太胞食唔落食物份量很多 其實很抵食 下次Brunch食鬆餅食加杯野飲 咁樣應該會更加好

海鹽焦糖拿鐵

玉米里肌起司可頌