2022-01-18 91 瀏覽
想泥呢度打卡好耐,雖然人到中年,但少女心尚存😂 好感恩捉到幾個姊妹泥陪我食😍 ✨鮮大蝦龍蝦汁米意粉 - 擺碟好吸睛,除左碟上隻靚蝦,入面都好足料好多隻蝦!米意粉好過癮,真係有d似食緊飯咁,幾有口感~✨泡菜植物肉扒竹炭漢堡 - 呢個都幾fusion, 將泡菜夾入burger, 但都幾特別,植物肉好juicy, 味道似食緊真嘅一樣😍✨煙三文魚白汁忌廉意粉 - 意粉質地剛剛好,個汁夠creamy, 整體出色👍✨芝士雞軟骨 - 小食都勁靚,用心形盤上,整得好脆好好食,一d都唔會油~✨小熊粒粒草莓牛奶 - 勁可愛!!唔會太甜呢點幾好✨粉紅心心櫻花白朱古力 - pink pink💗淡香櫻花味,白朱古力唔算太甜,幾得意✨旺旺桃花玫瑰花蜜茶 - 茶具都靚過人,啱晒我養生又要打卡!✨熔岩石山朱古力 - 到左終極邪惡大佬,一切爆流心,好在4個人分balance下個罪惡感😂最後把握到機會喺鳥籠打卡,畫上完美嘅句號 ☺

鮮大蝦龍蝦汁米意粉

泡菜植物肉扒竹炭漢堡

煙三文魚白汁忌廉意粉

芝士雞軟骨

✨小熊粒粒草莓牛奶 - 勁可愛!!唔會太甜呢點幾好

旺旺桃花玫瑰花蜜茶

熔岩石山朱古力

最後把握到機會喺鳥籠打卡,畫上完美嘅句號 ☺

鮮大蝦龍蝦汁米意粉
泡菜植物肉扒竹炭漢堡