早排去左行將軍澳海邊真係開左好多餐廳🤗好適合weekend去吹下海風,帶埋🐶🐶去chill下😌🍔酥脆安格斯漢堡($90)覺得個配搭好特別所以試下!!結果好有驚喜🤭首先上面有隻poached egg水波蛋🤗然後炸左既安格斯牛好厚😇雖然食起上嚟係有少少狼狽(因為太厚、同埋啲蛋漿周圍都係🙈)不過好塊牛真係做到酥脆既效果、而且好juicy🥰加埋流落去嘅蛋漿更嫩口😇絕對會因為想再食呢個burger而二訪😆🍔經典芝士漢堡($78)加燒大菇+💰28感覺Burger皮有用牛油輕煎🧈所以香口得黎質感有少少外脆內軟☺️同樣地牛都係好厚身,即使男士門都難一口咬到🤣但餐廳有提供手套所以唔怕食到成手都係🤭+💰25跟套餐配有皮薯條🍟同汽水🥤薯條夠脆同厚身食起上黎有質感🥰飲品如果有更多選擇就更好🤗

🍔酥脆安格斯漢堡($90)
酥脆安格斯漢堡

🍔經典芝士漢堡($78)加燒大菇+💰28