某日食完沙嗲王行落黎見到呢間都做緊午市優惠,今日就決定黎食啦~午市定食$38起, 就試過$38的鹽燒鯖魚定食!!一黎平啦, 二黎暫時未試過鯖魚都伏~一個定食,包前菜&沙律, 麵豉湯, 一個小食, 一個主食&飯, 一杯/罐野飲同甜品我就覺得都幾抵前菜&沙律都係整定, 無咩好講; 麵豉湯就淡到好似有少少味的熱水咁小食醬燒雞翼幾好食, 幾香, 咬落無雪味, 熱辣辣咁~主菜鯖魚黎啦~估唔到佢有兩嚿魚!食落都有D骨(唉,邊條魚無骨架~)魚一凍就腥, 餐廳冷氣好大, 所以我食完嚿細魚,攤左一陣大嚿魚的魚皮食落就覺得有D腥野飲就可以自行出飲品櫃拎~支裝罐裝都有, 熱飲就只係得熱茶同熱水 最後就係甜品啦, 可以揀芒果布丁, 豆腐花同雪糕 都係預先包裝街買個種如果係$38食到咁多野我覺得性價比都高的~但唔會想再俾多D錢試其他野lor
我就覺得都幾抵
小食醬燒雞翼幾好食, 幾香, 咬落無雪味, 熱辣辣咁~
午市小食-醬燒雞翼

鹽燒鯖魚定食