餐廳: 金裝燉奶佬餐廳 (美孚新邨)
資訊:

2015-10-10 247 瀏覽
今日自己食LUNCH, 諗唔到食乜不如就HEA HEA地食燉奶佬啦, 見到佢又有新野, 我見唔太肚餓就不如試下, 再加杯凍檸槟啦, WOW, 竟然有四塊厚厚既檸檬, 好滾動!我見到隔離對公公婆婆食得咁開心, 就試下啦呢個日式芥辣手撕雞沙律, 咦! 有驚喜喎, 辣辣地又少少攻鼻, 為味蕾帶黎刺激既感覺, 第二個滾動位係佢竟然唔係薯仔沙律, 係鮮果沙律, 好JUICY , 味道清新, D沙律菜都算新鮮, 好味喎, 唯一要COMPLAIN既係佢個雞肉有D靭, OVERALL黎講都滿意呀! 同埋想講個SIZE都唔細架, 食完都幾飽.

2015-09-30