2017-03-12 293 瀏覽
約左個好耐冇見嘅friend去金鐘食lunch。因為佢想慳錢,但又想食英式午餐,所以我就推介左Oliva's Super Sandwiches畀佢! ~我之前已經係尼間野旗下嘅其他分店食過,所以對佢印象真係唔錯。今次,我特登order左之前成日都想試嘅「蜆肉配忌廉汁拼肉醬意粉」,因為平時嫌夜晚食尼個餐好heavy。今次lunch食罪惡感好似冇咁大。尼個餐肉醬同忌廉做得好夾。我平時最驚啲忌廉汁唔夠濃,會變得又似湯,又似醬! 好彩今次完全冇問題。 我個friend見我覺得個餐唔錯,就同我order左個一模一樣嘅!佢都覺得尼個餐60幾蚊,又有忌廉白湯送,又有餐飲送真心唔錯。不過,我地都覺得,如果間野lunch hour可以少啲人就perfect啦...

2015-12-23
  • 蜆肉配忌廉汁肉醬意粉