2021-05-21 205 瀏覽
因為喺附近拎左飛等食壽司,但又有排都未叫到,個肚又打晒鼓既關係,所以就行左落黎食少少野同打發下時間🤣叫左個朱古力丹麥酥加一杯 venti 既 green tea latte堂食既關係,叫左佢幫我番熱個丹麥酥,好食既,係我鍾意既煙煙韌韌既酥皮感覺,唔係嗰種一咬就脆到啲酥皮周圍都係,丹麥酥入面有少少朱古力醬,甜度適中,但個朱古力醬可以多番少少就好🤪杯 venti 既 green tea latte 即使我叫左佢走泡,佢都係一如以往咁多泡,我叫 venti,但我諗飲到既大概有 grande 咁多啦,如果你好鍾意飲泡嘅都可以考慮佢嘅,多泡呢個問題係我最近發現既,發現之後已經再叫過三次,即使order 時講到走泡都係無用,唔知係沖調既方法導致定係點喇🙈🙈