2023-11-19 311 瀏覽
19/11/2023 星期日,輕鬆心情,行吓花園街,打算再次嚟W&T Restaurant 嘆個午餐,因為之前都有幫襯,食過好味!今日果然冇令我失望,食物質素保持水準,店員友善招待,盡心給每位人客滿意的安排。星期日都有set lunch,我哋叫咗兩個午餐加side dishes,嘆完午餐,已經到下午茶時間,我哋梗係叫個Cheese Cake 啦!午餐主菜:西班牙橄欖豬扒,份量大件,豬扒夠肉汁,美味。海鮮意粉,可以選擇走辣、大辣、少辣,啱唔食辣嘅人客,海鮮蝦及意粉彈牙😋Side dishes:煙肉薯仔湯,炸雞翼,帕瑪火腿,松露炒滑蛋,蒜香炒雜菇。飲品:凍檸檬茶下午茶: Cheese Cake & Iced Lemon Tea ,芝士蛋糕甜度適中,好啱口味!食得開心,好滿足!Happy Sunday 😊
午餐主菜:
西班牙橄欖豬扒,份量大件,豬扒夠肉汁,美味。
Side dishes:
煙肉薯仔湯,炸雞翼,帕瑪火腿,松露炒滑蛋,蒜香炒雜菇。
飲品:凍檸檬茶

食得開心,好滿足!Happy Sunday 😊
西班牙橄欖豬扒
海鮮意粉(走辣)
Side  Dish  -  煙肉薯仔湯
Side  Dish  -  炸雞翼
帕瑪火腿
蒜香炒雜菇
松露炒滑蛋
芝士蛋糕(原味)
下午茶:  芝士蛋糕(原味)配凍檸茶
西班牙橄欖豬扒
海鮮意粉(走辣)
Side  Dish  -  煙肉薯仔湯
Side  Dish  -  炸雞翼
帕瑪火腿
蒜香炒雜菇
松露炒滑蛋
芝士蛋糕(原味)
下午茶:  芝士蛋糕(原味)配凍檸茶