2016-01-20 877 瀏覽
湊BB真係好忙~呢日心情麻麻地放自己一個break,準時收工去咗尖沙咀hello kitty café hea下,為自己差一差電。hellokitty café 嘅裝修真係好靚,雖然店面好細,但幸好兩個人,等位唔算耐,可以坐低輕輕鬆鬆服飲杯野。唻得hello kitty café,當然不少得hello kitty擺設,好可愛嘅décor~Café有handmade cookie、macaroon、cake、咖啡及茶,都算多選擇!第一次唻,當然要試佢嘅signature waffle同signature coffee!Kitty造型嘅waffle配上木製小匙,賣相不錯喲~ 士多啤梨窩夫偏軟,夾著好多士多啤梨粒粒,士多啤梨迷一定好開心。不過因為只得小匙,要用手拎住食,有D「哩HEA」,所以我係分開食嘅~但見到咁可愛嘅hello kitty,賣相已經贏哂啦!signature coffee叫咗Rose Latte上面有大大個Kitty頭,點捨得飲落肚!!!!!味道不錯,玟瑰味好香,咖啡亦算滑。慢慢飲Rose Latte,心情都好番唔少~幸好去咗hello kitty café 放自己一個br

hello

Kitty造型嘅waffle配上木製小匙,賣相不錯喲~

但見到咁可愛嘅hello kitty,賣相已經贏哂啦!

signature coffee叫咗Rose Latte
上面有大大個Kitty頭,點捨得飲落肚!!!!!

味道不錯,玟瑰味好香,咖啡亦算滑。

慢慢飲Rose Latte,心情都好番唔少~

幸好去咗hello kitty café 放自己一個break,(多謝朋友相伴)去完心情好番,又可以番屋企再努力啦!
2015-12-30