2017-07-23 274 瀏覽
Dodam Chicken 是我近期的至愛。來自韓國,當然味道,服務,菜單款式都是比較有誠意的。這天和幾個舊同學敍舊,便訂了枱。這𥚃座位舒服又寬敞,想傾計的絕冇問題。食韓國菜,當然點了韓國soju, 一齊飲,另外我自己中意apple cider 同mojito. Apple cider 好有青萍果味道。招牌沙律,魚片湯係必點前菜。個沙律dressing好特別,拌勻新鮮的菜,raisin 等,好fresh.魚片湯內有不同的韓式魚糕片, 湯方面和魚片的味道正是韓國食到的,另加$20有烏冬,四人分又唔錯。之前怕太熱氣都是點了烤雞,好juicy好好食 。今次點了原味炸雞,熱辣辣端上來,好脆,粉漿沒有過多,剛剛包了雞件,味道excellent!個配菜;醃蘿蔔)夾埋食,好有韓國feel.雖然星期五晩,餐廳坐滿人,但地方大所以一D都唔會太嘈,飯局之選!價錢唔貴!
這天和幾個舊同學敍舊,便訂了枱。

招牌沙律,魚片湯係必點前菜。

,另加$20有烏冬,四人分又唔錯。

之前怕太熱氣都是點了烤雞,好juicy好好食 。
個配菜;醃蘿蔔)夾埋食,好有韓國feel.

價錢唔貴!
招牌沙律