2008-09-21 164 瀏覽
上個月來吃過dinner buffet,今日同媽咪來試試Lunch buffet。Lunch 既價錢比Dinner既價錢便宜很多,差不多半價。卷物及海鮮冷盤都沒有了。有parma ham 不過唔係成隻腳係你面前切&沒有了無花果。Marinated dill salmon 就變咗smoked salmon 。刺身方面,沒有了海膽、牡丹蝦、帶子刺身,而變為三文魚、北寄貝、甜蝦、Tuna及油甘魚。其他串燒、鐵板燒、天婦羅依然存在。生蠔款少了,但依然新鮮。今次吃的生蠔,好creamy,我同媽咪一人吃了一打,非常滿足 串燒比我上次Dinner buffet 好吃,因為多咗雞皮及mince雞肉串。雞皮燒得很香脆,一點也不肥膩!Mince 雞肉串內有很都軟骨,好味有咬口。兩樣我們都一再encore,實在美味 Service 非常好,加一後$308一位,實在抵食 食生蠔都番本啦! 不過我聽到隔離枱話下個月lunch buffet 會加價,價錢會同Dinner buffet 差不多,食物亦會同dinner buffet 近似,所以好快無平lunch buffet 食lu

Service 非常好,加一後$308一位,實在抵食
刺身