2023-04-23 688 瀏覽
相信大家對呢間都唔陌生今次duckduck要介意位於觀塘既慢煮屋店舖入面既食物都係慢煮的🥰價錢都貼地 🐥 慢煮屋 🐥 <慢煮三文魚配牛油果丼>除左有慢煮三文魚,都有火龍果、牛油果、青瓜,好清新🍀 三文魚外熟內生,所以食落好香燒三文魚既味道,但食落又有少少刺身嘅感覺☺️幾特別 幾好食👍🏻佢既丼飯有隻大大既日本生雞蛋☺️配埋一齊食一流🤤 <慢煮牛腹扒蕎麥麵>慢煮牛肉冇得輸☺️牛肉份量夠多 肉都好粉紅同冧身 牛味亦幾重🥩強烈建議大家要溫泉蛋同牛肉撈埋一齊食 口感味道都再昇華✨🆙蕎麥麵麵質普通 份量亦偏小 <布丁燒>布丁其實幾好食 又滑又香。但蛋糕部分偏乾,一齊食感覺兩者有啲互不相關。 .__. .__. .__.🐥🐥🐥.__. .__. .__. 總結: 我會為左個牛牛番黎☺️呢個價錢食到慢煮都好抵👍🏻 環境:🐥🐥🐥🐥/5服務態度:🐥🐥🐥🐥🐥/5食物質素:🐥🐥🐥🐥🐣/5 性價比:🐥🐥🐥🐥🐣/5 回頭率:🐥🐥🐥🐥🐣/5
相信大家對呢間都唔陌生
今次duckduck要介意位於觀塘既慢煮屋