2012-02-14 211 瀏覽
我既第一個食評就比左俾H&B cafe︿我果日夜晚係金魚街行左一陣,想搵野食,行行下見到有位職員企左係度介紹呢間CAFE,原來間cafe係樓上店上到去,環境好細,仲要行左4條樓梯,算,叫野食,食左個吉列豬排飯,同一杯冷O茶,等果陣︿我見到有人食煙,仲要唔係一台食,係3台職員仲俾煙灰缸佢地???煙味真係好難頂,又唔開窗好焗住D煙冷O茶到左,唔甜既,得茶味,好難飲~~等左好耐個吉列豬排飯仲未到,我吹吹單,點知來左個吉列豬排意粉,又要等~~中途陣煙味好難頂,想同朋友吹水都無心情..............................終於來到,個吉列豬排飯,唔係特別好味,+上有煙味,碟野幾好食都無用~~食到一半就賣單走左~~~~如你問我,下一次會否再來,我一定唔會來如果你食煙咪無問題囉,我唔食,陣煙咪真係好難頂,茶餐廳都好過佢,最少無煙味~~
我既第一個食評就比左俾H&B cafe︿
職員仲俾煙灰缸佢地???煙味真係好難頂,又唔開窗好焗住D煙
冷O茶到左,唔甜既,得茶味,好難飲~~
食到一半就賣單走左~~~~
2012-01-10