餐廳: 大快活
資訊:

2018-02-26 160 瀏覽
早個排胃炎, 食左好耐粥,  好返少少想食固體野有味既野....個胃唔好, 先發現飯,  先真係最正氣既 ,養胃無誤唔太想食肉既情況下去大快活醫肚, 好多年無去過大字頭既快餐店說真的, 因為覺得太頹了, 唔係窮途末路或者求其醫肚都唔會去不過總有啲時候係要返啲基本野食叫左個雜菜咖喱, 朋友早前不停話好難食, 食物質素好差,其實我又無好高期望既反而係咁, 我覺得算OK個薯仔係煮得最好, 其他菜都算係咁上下,  夠健康, 真係唔同類型既菜都有, 唔會話得啲菜頭菜尾咖喱味道稍為遜色,  椰汁味無, 辣油味無, 咖喱味..都無乜哈哈, 但唔係難食,  係清淡啲

個胃唔好, 先發現飯,  先真係最正氣既 ,養胃無誤

不過總有啲時候係要返啲基本野食

反而係咁, 我覺得算OK

2018-02-11