🧨全新東海堂賀年禮盒🧨仲有唔夠一個月就到農曆新年啦😍🧧大家買咗賀年禮盒未呀?東海堂新出咗幾款賀年禮盒,無論送禮定自用都好適合㗎🥳等我介紹返兩款賀年禮盒俾你啦🎁保證大人細路都鍾意💕🥚蛋卷· 四式🥚👉🏻兩款雞蛋卷配搭兩款蛋白卷,四種口味,俾你細味多重蛋卷滋味。👉🏻竹炭芝麻蛋卷更係全新配方,觸目登場!呢盒蛋卷分別有原味牛油蛋卷,竹炭芝麻蛋卷、北海道3.6牛乳蛋白卷同埋士多啤梨蛋白卷。我就最鍾意竹炭芝麻味啦,佢用咗精選純黑芝麻,配搭全牛油同新鮮雞蛋,做出濃郁芳香嘅竹炭芝麻蛋卷,「芝」味香濃,超好味呀🤤🤤🦔「角落小夥伴™️」曲奇禮盒🐰👉🏻擁有高人氣、深受大小朋友喜歡嘅角落小夥伴™️再度賣萌,變身庭院中療癒可愛嘅兔兔!👉🏻更附送精美Tote Bag一個,係送禮不二之選!一盒有兩款口味,有牛油曲奇同埋提子燕麥曲奇,以全法國牛油同新鮮雞蛋製作,口味鬆化🤩我就最鍾意提子燕麥曲奇,因為佢用咗桂格原片大燕麥,加上份量十足嘅黑提子乾,口感香脆,麥味香濃🤤正呀👍🏻@aromebakery@maximshongkong#東海堂 #賀年食品.
🧨全新東海堂賀年禮盒🧨

🥚蛋卷· 四式🥚

👉🏻竹炭芝麻蛋卷更係全新配方,觸目登場!

🦔「角落小夥伴™️」曲奇禮盒🐰

👉🏻更附送精美Tote Bag一個,係送禮不二之選!

@aromebakery
@maximshongkong