餐廳: 小黑糖 (宏生大廈)
資訊:

2024-01-20 9 瀏覽
每次行過尖沙咀嘅厚福街都會忍唔住食啲嘢,然後食完又會口渴🙈🙈咁今次就去咗小黑糖買嘢飲啦😊雖然鋪仔細細,但選擇何其多👍🏽👍🏽👍🏽見間舖好似係主打黑糖珍珠鮮奶,咁就試試佢😀😀今次就揀咗黑糖珍珠鮮奶🧋🧋朋友就揀咗草莓多多綠茶🥤黑糖珍珠鮮奶🧋有別於平時買嘅黑糖珍珠鮮奶,因為呢度可以自選甜度👍🏽👍🏽我揀咗少甜😊😊唔太甜好好飲而且珍珠好有咬口☺️有淡淡嘅黑糖味😋草莓多多綠茶🍓我飲左1啖係一杯開胃嘅飲品,酸酸甜甜咁,令到人會忍唔住一啖接一啖咁飲,所以我朋友好快就飲晒😂😂唔錯唔錯👍🏽下次可以再試吓其他😌

黑糖珍珠鮮奶🧋

草莓多多綠茶🍓