2020-03-30 127 瀏覽
滋味滷味拼盤 有滷蛋、滷肉、鮮尤、紅腸、豬耳,基本上呢個前菜拼盤係好多款滷味,不過略嫌有啲貴,味道不過不失,如果少人叫餸食飯可以留返個肚食下面既美食👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻韭菜豬紅豬紅除咗之前係長洲食過覺得好味之外,好少地方可以做到咁新鮮!呢間嘅豬紅好彈牙,個醬汁都好惹味,好唔錯!至愛既蠔仔粥呀嚟到潮州菜館梗係要試吓出名嘅蠔仔粥啦!蠔仔粥好少令人失望,而呢間凱富菜館嘅蠔仔粥令我有驚喜🤩大家都知蠔仔粥裡而嘅配料多數都係”林”既,但係佢加咗脆卜卜既魚干,問咗侍應先知道原來正宗嘅蠔仔粥係要加呢啲魚干!食咗咁多年蠔仔粥先知道,真係孤陋寡聞🤦🏻‍♀️d蠔仔都好新鮮,必食!豆豉鯪魚炒油麥菜因為係凱富菜館食過呢一碟餸,屋企人返到屋企即刻自己又試吓整,結果真係愛上左,不得了🤩

滋味滷味拼盤

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻