弟弟幫我手,出銅鑼灣幫阿仔買bb櫈去婆婆到,弟弟係超級朱古力迷,仲要係食極都唔肥個隻,為答謝佢既幫忙,就一齊去black as chocolate 買個原味請佢食啦。不得不讚呢到既服務態度,真係好到不得了,細心又有禮。 包裝又靚到一個點,拎住個蛋糕盒都覺得自型, 連啲用具都靚過人,我係angel,當然揀天使湯匙啦,單睇外表都好吸引。 論鬼盡既我地,又拎bb櫈又拎蛋糕仲有其他野,唔小心跌左個蛋糕落地,沿途返婆婆到都邊驚個蛋糕唔知會變成咩樣? 又好彩喎,出到黎又唔係變左好多咋喎^^ 眼見都已經感覺到那份濃郁既朱古力味,一啖入口,簡直不得了,濃郁既朱古力香加上有點濕潤而蛋糕質地,實在令人好滿足好幸福,不過對我而言,一次最多只敢吃一件,心好想再吃,但口知道絕不能,因我不是食極唔肥個批呢。弟弟分了兩日來吃,他當然對呢個蛋糕讚口不絕啦,佢試過半夜起身飲水,開雪櫃見到就即時想偷食,不過訓緊覺就無謂偷吃甜啦,要刷牙嘛。不過雖然明知吃了會肥,但真係好味到令人好想再試其他款呢^o^
包裝又靚到一個點,拎住個蛋糕盒都覺得自型,

又好彩喎,出到黎又唔係變左好多咋喎^^

2016-02-12