2016-03-28 402 瀏覽
同上一位評論家感覺大致相同,一開始同男朋友覺得餐廳看起來溫馨,所以入左呢個伏! 可能人手不足,每樣野都要等勁耐,但老闆無咁大個頭唔應該戴咁大頂帽,要客等成50分鐘先有野食⋯仲要野食並不上盛⋯ 呢個所謂pizza...實物好細好薄,似pastry多過似pizza...$138連強制性服務費,一d都唔值⋯再黎就係呢個豬脾骨蒜香意粉⋯ 豬脾很普通貨式,意粉得幾啖⋯講真⋯意粉又唔係貴⋯$2xx得幾啖⋯情何以堪? 後來上黎睇其他人既食評先知咁多人都中伏⋯仲由2013年已經係咁⋯3年黎都無進步過⋯真心覺得老闆並無尊重過客人,只懂賺錢⋯ 重有最深刻係男友口渴一開始已經想餐飲先上,問了3次男老闆也說好。但過了一個半小時終於黎齊野,食完再問餐飲有未⋯呢個時候老闆就話:「 我地餐飲上晒餐後先上架。」 咁點解第一次問佢佢又唔咁講⋯真係毫無service可言,但又強收你10%服務費⋯咁就$359⋯真係嬲嬲地。