2024-04-25 27 瀏覽
平時好鍾意搵唔同嘅雞煲食,今日嚟到北角,見到佢寫住奇味雞煲同埋酸菜魚就入去試一試。兩個人叫咗一隻雞煲, $298 ,嚟到嘅時候好大煲,絕對有一隻雞既份量,黎到時佢已經可以即刻食得,唔需要等,不過如果大家唔鍾意食芫荽,就記得要叫佢走芫荽。味道方面,佢唔似出邊嗰啲麻辣雞煲味道,初頭食唔出咩味,覺得冇乜特別,但係食耐左之後,你又會覺得佢好好食,配菜入邊有豆卜,耐啲就會覺得好入味,平時我都唔係好食豆卜,但係我都食咗好多😂食到咁上下,就可以叫其他打邊爐嘅配菜,份量都幾大碟,兩個人食到好飽下次諗住過嚟食酸菜魚。服務好好,不停會過嚟幫你搞動吓個雞煲底。仲有佢嗰個竹蔗茅根水,自家製,一啲都唔甜,好好飲。大家可以試一試。整體味道指數:😋😋😋/5性價比:💰💰💰/5環境:❤️❤️❤️/5服務:✅✅✅✅/5

下次諗住過嚟食酸菜魚。

服務好好,不停會過嚟幫你搞動吓個雞煲底。
仲有佢嗰個竹蔗茅根水,自家製,一啲都唔甜,好好飲。

大家可以試一試。

整體味道指數:😋😋😋/5
性價比:💰💰💰/5