2014-04-09 3267 瀏覽
睇左食評而去,排了半個鐘頭隊。滿心期望食到有如一蘭或拉麵Jo既水準~填左紙, 點左普通硬度拉麵,少少香油。拉麵一上台, 係聞到豬骨湯味,先喝一口湯, 真的很香豬骨湯味, 再混和拉麵一起食, 開初都不錯!拉麵的軟硬適中,只是食多少少,開始覺得味太重太濃,也太鹹,要不停飲水,不然會好膩。最出色應該係糖心蛋! 係食過咁多間入面最好食既~ 而叉燒就都好有味夠淋, 唔係一般配菜咁簡單。另外加$35叫左個餃子,皮薄, 就有少少辣~一般~ 油左少少。其實佢樣樣啲味都好濃下, 加係一齊就好漏, 而且你會發現有湯面上漂住好多油, 所以下次要走香油。如果鐘意味濃人士應該會幾好, 但佢就唔係我杯茶, 我食左一半都冇就食唔落....太鹹...朋友就話OK...

填左紙, 點左普通硬度拉麵,少少香油。

朋友就話OK...
餃子
神虎拉麵