做完嘢返屋企先食又太晏,加上要同同事傾公事,決定響旺角解決,見到有常餐立刻走入去,趕時間嘛。響我9秒9揀左個常餐嘅同時,同事叫左個晚餐,牛尾?佢話呢度嘅牛尾好食,等左一輪,視覺上佢d 牛尾又唔算太 hea ,不過同事覺得味道未夠濃郁,但牛尾算炆得幾淋,分量黎講都算多~我就欣賞佢幾多蔬菜。至於我個常餐,只能用一個字:飽!黎形容。叫左番茄牛通嘅我見到個分量開始是後悔😂太多啦。不過蕃茄湯底都幾甜,可惜通粉太粉,食多兩啖會飽,牛肉都難咬左D.佢個多士唔空氣,放一陣都係脆的,唔錯唔錯,但個炒蛋有點兒hea, 好似求其塞飽你咁。嘢飲我覺得唔算好飲,所以要講嘅話有得選擇當然唔選擇,但夜媽媽唔想再搵地方就無辦法 粗粗地食住先啦。

宵夜