2013-08-28 133 瀏覽
之前寫過早餐, 而家再寫個comment 比個午餐先!!!!  麻辣雞翼米粉: 我最鐘意個麻辣醬, 又香又夠麻辣!!!!  這個麻辣醬真是個米粉的靈魂!!!  雞翼炸得好脆又唔油!!! 碗麵內仲有兩件非常入味的鹵豆腐, 半隻鹵水蛋, 椰菜和芽菜, 非常豐富!!!  不過$38一碗就貴了點, 如果要凍飲就要加$3.  Total: $41!!!  雖然好味, 但都覺得唔係好值!!!! 唔可以常常食!!!露筍牛柳扁意粉: 這是一個健康的選擇!!!  一點也不油!!!  意粉又煮得剛剛好, 非常彈牙和有口感! 讚!!!!  牛柳粒也剛剛熟, 非常林!!!  露筍也相當嫩和脆口!!!  整體來講, 味道充滿蒜蓉和蔬菜味! 牛肉粒也配答得好!!!  Surprisingly Good!!!!

2013-08-28
  • 露筍牛柳扁意粉