2015-08-26 1125 瀏覽
天后一帶有好多小店,平日夜晚黎到,見到成條街都好多野食,最後都係決定黎泰出色試一試。2個人左半隻燒雞,半打串燒,紅咖哩豬,同埋2杯野飲。燒雞半隻: 味道OK,但唔夠特別,份量比想像中既少。串燒半打: 串燒好似係呢度既招牌菜,可以揀要一打或者半打,呢度好處係可以要雙拼,即係一半雞肉一半豬肉咁。雞同豬都整得好惹味。紅咖哩豬:豬肉口感唔錯,咖哩都算幾惹味,白飯要另叫,可惜食完先知原來佢地有蒜蓉包,早知叫蒜蓉包啦,可以用黎點咖哩汁呀嗎。青檸梳打+ 荔枝梳打: 青檸梳打好好味,好解暑。至於荔枝梳打,有得揀紅色或者白色,我地揀左紅色,有點兒失望,因為藥水味稍為濃左少少。總括黎講呢到既食物都幾OK,特別係咖哩同串燒,真係整得好正宗。至於服務方面都相當唔錯,未試過既朋友真係值得一試。

2個人左半隻燒雞,半打串燒,紅咖哩豬,同埋2杯野飲。
燒雞半隻: 味道OK,但唔夠特別,份量比想像中既少。