2022-10-20 265 瀏覽
今年大閘蟹🦀第一擊!不嬲唔食得多因拆到攰都唔想食,所以見個set 得兩隻蟹/人都照去,但食食下發覺都係三隻好d😂Togetda 買劵平過walk in, 除返$303/人。佢唔近地/西鐵都要行段路先去到有少少僻,但闊落唔迫既。佢個餐都幾多野,份量都唔細,但味道就🤔一般啦不過不失,但唔貴又只為左食下蟹唔使自己整,ok 啦。蟹🦀️: 感覺有d細隻,羔ok 啦。但易拆既都算有肉,之前食過有間拆完無肉食咁濟,呢兩隻算易拆蟹🦀️粉小籠包:個皮厚左少少拼盤:幾大份下又多種類,個四季豆最好食無乜渣,其他都ok小菜(葱爆牛肉): 見拼盤有糖醋小排所以無叫到話梅骨改左牛肉,正常啦入到口蟹粉芥蘭: 勁巨,有少少苦,早知要菜心….個蟹粉有蟹肉既不過咸左dd 陽春麵:好硬,似個芯未熟薑茶糖丸: 細粒但都有4粒,皮薄都ok👍🏻
今年大閘蟹🦀第一擊!

蟹🦀️粉小籠包:個皮厚左少少

拼盤:幾大份下又多種類,個四季豆最好食無乜渣,其他都ok

蟹粉芥蘭: 勁巨,有少少苦,早知要菜心….
個蟹粉有蟹肉既不過咸左dd

陽春麵:好硬,似個芯未熟

薑茶糖丸: 細粒但都有4粒,皮薄都ok👍🏻