2023-06-12 549 瀏覽
印象中幾年前來,同一個位置都係意大利餐廳,但係細好多同埋裝修比較簡約,現在餐廳大咗好多,環境又靚咗,感覺上高級咗好多。今日係平日,五點幾來到,外面有幾台外國人飲嘢,室內只有我哋。餐廳已經用QR code落單,版面都好清楚易用,食物選擇好多,什麼類型都有。有set dinner但係揀唔啱所以散叫。蟹肉扁意粉,我覺得好好食,味道調校得好好,又有啲辣,蟹肉都唔少,我諗我下次會再叫。Fish N’ Chips - menu 有講係啤酒炸漿,炸皮唔厚,魚仲算滑,幾好。Pepperoni pizza, 有厚同薄揀,揀咗薄餅底,但係有D硬又唔夠薄,真係似塊餅,整個表面都鋪滿芝士和辣肉腸,一般般最滿意呢度食嘢有泊車優惠,星期五每小時$30,消費$150送1小時$300送兩小時,星期一至四只需$100有1小時送。基本上食餐飯已經有兩小時免費泊車,大大增加左嚟呢度嘅興趣

基本上食餐飯已經有兩小時免費泊車,大大增加左嚟呢度嘅興趣