2024-02-01 129 瀏覽
呢間嘢真係用平民嘅價錢,滿足到你晏晝想食扒嘅慾望。佢唔係嗰啲快餐店早餐好薄好細塊嘅牛扒,而係大大件,你可以揀薯條、飯或者意粉,基本上都冇乜可能唔飽。而且佢一個禮拜星期一至六每日都會唔同,所以就算你每日去食,你都可以食到唔同嘅嘢。我哋就叫咗兩份T-bone,成日聽人講出去食呢啲都會好貴,但係呢度只係$77🤣就有一塊好大嘅牛扒,佢份量真係好夠,佢會配埋個蒜蓉汁俾你。咁當然食落去都會有少少鬆肉粉味,我想呢個價錢做到咁大塊牛扒俾你,質素就可能要犧牲少少㗎啦,一定唔會覺出面扒房嘅好食,但係佢可能係出面扒房1/5嘅價錢,所以其實佢每一日都坐爆,幾乎去到都要等位當然啦如果你唔想食扒類嘅餐,佢都有唔同嘅意粉同埋飯或者沙律俾你去揀,可以話滿足到好多人嘅要求提提大家,呢一間野係冇得book位,如果大家想食嘅話就記得早啲去排隊啦