2024-03-24 192 瀏覽
小陳最鍾意食pizza, 趁今日放早, 一於同佢約埋婆婆一齊去食⭐️圍方Cafe Deco Pizzeria⭐️食個lunch.一入門口見到佢哋嘅pizza石爐就即刻wow一聲, 宜家唔係咁多地方有呢款爐👍🏻 我地叫咗好多野食🫰🏻🫶🏻煙三文魚海蝦沙律材料份量好足好新鮮, 配埋流心嘅溫泉蛋, 連平時好少食沙律嘅媽媽都食咗大半碟!🫶🏻海鮮至尊Pizza嚟到呢度唔可以唔試下佢哋嘅Pizza, 有大有細所以試下大家都啱食嘅海鮮至尊. 味道正常, 特別欣賞佢嘅批邊, 好脆好有口感.🫶🏻美國黑安格斯肉眼牛扒 (300g)侍應哥哥介紹7成熟, 有驚喜又幾好味👍🏻 好juicy又多汁, 鎖到個牛肉味, 小陳不斷話要牛肉牛肉同牛肉🙈小陳個兒童餐份量都唔少, 小朋友嚟到食呢個車車造型嘅兒童餐一定好開心! 我哋仲叫咗Mocktail Green Cooler同朱古力奶昔, 2款飲品都唔錯呀!仲有幾款main我哋都想試, 下次一於帶埋公公爸爸一齊嚟食😋

🫶🏻煙三文魚海蝦沙律

🫶🏻海鮮至尊Pizza

🫶🏻美國黑安格斯肉眼牛扒 (300g)