餐廳: 麵賜園
資訊:

2022-05-23 19 瀏覽
行過女人街見到個吸睛的霓虹燈牌就入左去試吓。 麵賜園由cafe, 麵, 小菜雜於一身的餐廳, 原來係越興園的分線。好鬼補雞湯麵: 有好嫩滑的無骨雞肉, 花膠筒, 冬菇, 同埋唔入味的魚肚, 以為湯底有藥膳味🧐 反而我覺得比較清淡。鐡三角蠔蝦蟹海鮮湯麵: 😛蟹係蟹柳, 仲有青口; 湯底係鮮甜海鮮湯。 小食: 牛油果蝦多士😋 好大件多士, 好脆, 但餡多士比例=1:2; 多少少餡會好D。飲品試左本地烘焙咖啡&烘焙烏龍, 咖啡值得一試。 整體上比我想象中清淡。 😙 走健康路線! 餐廳遲啲打算開班教虹吸咖啡, 鍾意咖啡的人記得留意下。不過原來加下小食, 加埋飲品, 加一, 埋單就$360。 價錢唔算太抵。

飲品試左本地烘焙咖啡&烘焙烏龍, 咖啡值得一試。

整體上比我想象中清淡。 😙 走健康路線!
餐廳遲啲打算開班教虹吸咖啡, 鍾意咖啡的人記得留意下。

好鬼補雞湯麵
鐡三角蠔蝦蟹海鮮湯麵