呢間私房菜絕對係食完會回頭,連揀飲擇食嘅人都係咁話好味😋好好食,食完仲排名邊碟最愛,証明大家真係食得好開心~♥️🌟上菜紙~仲有其他正嘢,詳情向店員查詢🤣店員好細心,見有個中童,問辣度需唔需要減👍🏻開胃前菜~睇顏色已覺滷得入味!色靚味道啱,夠淋!中間麻辣青瓜雞絲惹味~大大隻蟶子,每人一隻~蒜蓉豉油汁較得好好味😋蒸得剛好,無砂唔韌🤩上枱引來哇哇聲~龍蝦有得揀🧀芝士/上湯/🧄蒜蓉我細細個已經一吃愛上芝士龍蝦🦞,所以三秒決定咗芝士,唔該~龍蝦新鮮,肉質爽口彈牙!啖啖肉~個芝士汁驚喜喎~用嚟撈脆麵,有韓風feel😆好好食呀~~~讚到不得了,入口軟腍入味~除咗好食,就係好好食,佢係我全晚三甲之選~🤩例牌份量都唔小👍🏻龍躉腩多肉骨小,平時唔食魚嘅人都一口接一口,令我對「揀飲擇食」一詞重新認識揀飲擇食:揀好食嘅嚟食😆而家睇相都流緊口水🤤小小酸味味~士多啤梨🍓香甜味~🌸少女感覺看似普通,但因為成餐得呢碟菜,所以都好受歡迎😆個上湯都幾好飲😋蟹油炒麵,香~估唔到阿中童讚不絕口👧🏻♥️最無驚喜係佢😆正常芒果布甸仲好細杯⋯吊人胃口~可唔可以大杯啲呀🤣🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟總結🤩大㕑用心製作,我地用清碟嚟表達對大㕑嘅讚美

🌟上菜紙~仲有其他正嘢,詳情向店員查詢🤣

麻辣滷水併盤

店員好細心,見有個中童,問辣度需唔需要減👍🏻

蒜蓉粉絲蒸蟶子

大大隻蟶子,每人一隻~
蒜蓉豉油汁較得好好味😋蒸得剛好,無砂唔韌

芝士龍蝦脆麵

🤩上枱引來哇哇聲~
龍蝦有得揀🧀芝士/上湯/🧄蒜蓉
我細細個已經一吃愛上芝士龍蝦🦞,所以三秒決定咗芝士,唔該~

潮州滷水鵝
例牌份量都唔小👍🏻
薑蔥炆龍躉腩

揀飲擇食:揀好食嘅嚟食😆

士多啤梨骨

而家睇相都流緊口水🤤
小小酸味味~士多啤梨🍓香甜味~
🌸少女感覺

上湯浸時菜

看似普通,但因為成餐得呢碟菜,所以都好受歡迎😆
個上湯都幾好飲😋

蟹油炒麵

蟹油炒麵,香~估唔到阿中童讚不絕口👧🏻♥️

芒果布甸

最無驚喜係佢😆正常芒果布甸
仲好細杯⋯吊人胃口~可唔可以大杯啲呀🤣

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
總結
🤩大㕑用心製作,我地用清碟嚟表達對大㕑嘅讚美!
♥️多謝大㕑完美烹調食材!
👍🏻食物以位安排,份量絕對夠!
🧑🏻店員個個上菜都笑笑口,溫柔有禮,唔似酒樓個啲無表情😆

2021-04-13
麻辣滷水併盤