2010-02-14 795 瀏覽
今次buffet係用左openrice ge4人優惠e-coupon, 除返每人$300零蚊la~1)沙律-中上: 先黎係沙律, 要均衡飲食嘛~ 所有都ok好好味, 只係個雞肉好鞋2)冷盤-中等:蠔係超細同超瘦~ 食左少少就算la長腳蟹: 不停re-fill, 有時有d較鮮味,有d就無咩味, 睇彩數la~螺: 又好味又大隻魚生: 三文魚同帶子十分肥美~ 但好可惜帶子到左後期就冇refill3)熱食-上男友食左墨西哥煎飯同薯片, 話勁好味我食左curry lamb同nan都覺得好好味,雖然唔係咩貴野, 但好食就得la~4)甜品-下只有炸雪糕同朱古力噴泉好味, 其他都甜過頭.....食朱古力噴泉不妨加多d topping, 脆口d, 感覺會冇咁漏overall$300零蚊係值得一食ge~
1)沙律-中上:
2)冷盤-中等:
蠔係超細同超瘦~ 食左少少就算la
螺: 又好味又大隻
3)熱食-上
男友食左墨西哥煎飯同薯片, 話勁好味
4)甜品-下
只有炸雪糕同朱古力噴泉好味, 其他都甜過頭.....

overall$300零蚊係值得一食ge~
2010-01-26
  • 朱古力噴泉