2023-02-11 246 瀏覽
今次用餐係外賣自取,但係扒餐全部都有問題order左個羊扒伴牛柳,直接俾漏左件羊扒,件牛柳order5成熟變左全熟,我明白外賣盒焗住拎番屋企會影響成數,最多都係熟多兩成變7成熟,但係都未至於變做全熟咁離譜屋企人另外叫左份三成熟嘅牛柳,拎到番屋企又係全熟,血水都無,完全唔見任何粉紅色,真係好失望之後番鋪頭補番件羊扒,雖然店員已經補多杯飲品以示歉意,但係到左鋪頭之後再檢查番張補單,又係無放杯飲品入去。要自己親自再問先識得補番杯飲品。等杯飲品果時又有問題出現。明明一杯熱可立克沖嘅時間唔洗兩分鐘,我就企係門口等左十分鐘先至有,真係嬲到識笑扒餐個汁又錯,張單明明都寫黑椒汁,就又又又俾錯做洋蔥汁。一個扒餐錯汁,錯成數,俾漏嘢食,補救嘅時候都仲要錯,錯完仲要再等十分鐘先有杯補救嘅飲品。非常差嘅用餐體驗,可以錯嘅方式,一張單完全體驗哂,如果唔係最低都要俾1分,真係一分都唔x想俾
今次用餐係外賣自取,但係扒餐全部都有問題

order左個羊扒伴牛柳,直接俾漏左件羊扒,

扒餐個汁又錯,張單明明都寫黑椒汁,就又又又俾錯做洋蔥汁。

2023-02-11
外賣自取