2023-03-30 312 瀏覽
嗱!老實講一句啦。好懶唔想出去食Lunch,聽同事講呢間新澳啲嘢幾出色,一於就試下佢流定堅。今次我哋一共嗌咗四個餐,送過來好快!辛苦姊姊了!!打開嚇一跳,個個都好滿,滿到瀉,分量十足。-魚香茄子飯。一打開,香氣四溢,魚香茄子口感香脆可口,辣度適中。夠汁水,撈飯簡直不要太好味!!- 水煮牛肉。味道鮮辣鲜香,非常開胃。牛肉適中,唔厚唔薄,辣度和口感都非常獨特。我同事連湯汁(辣椒)都清乾淨!-粟米汁吉列魚柳飯。叫得做招牌,一定有咁上下水準。佢哋啲粟米汁口感濃郁滑順,味道鮮甜可口。魚肉質細嫩,肉質豐腴,口感鮮美。魚柳煎到剛剛好!Good!- 酸菜魚。真係滿到瀉,酸菜同魚嘅份量都好多!口味酸辣可口,十分開胃。湯汁濃郁鮮美,酸辣口感同鮮美口感相結合,非常適合愛吃酸吃辣嘅同事。
嗱!老實講一句啦。

今次我哋一共嗌咗四個餐,送過來好快!辛苦姊姊了!!
打開嚇一跳,個個都好滿,滿到瀉,分量十足。
魚香茄子飯

水煮牛肉