2023-12-27 135 瀏覽
壽司郎而家越開越多 分散咗人流 曾經嘅長龍都逐漸消失 下午茶見有啲肚餓 就嚟食個茶碗蒸飲下茶 順便試下新餐單新登場 - 甘味溫紅薯 $17作為香港人加上成日睇日劇 冬天要食蕃薯呢樣嘢好似係本能反應咁 香甜嘅蕃薯配上忌廉 有焗過嘅香味 食完壽司再食暖笠笠嘅甜品 真係好舒服☀️當然比起喺街買條煨蕃薯食 佢嘅性價比就普通啦 不過我覺得都值得一嗌新登場 - 牛肉舞茸時雨煮海苔包 $12時雨煮簡單嚟講就係用到生薑 醬油 酒嘅一種料理手法 係常見嘅家常料理 呢個海苔包用到和牛入饌 牛味好濃郁 相比下舞茸味就唔係好出 12蚊性價比ok 我食完忍唔住追加多一嚿😂極上鰻魚 $22鰻魚係我嚟親都例牌會嗌嘅 今次嚟餐廳唔算多人 所以食到頗為新鮮整起嘅 炙燒得夠而且食落仲係微暖 好開心要紀錄低🥹講開又講 經常見到有人討論究竟點解食自助/迴轉壽司都要加一服務費呢 我自己都未參透到 有時俾錢嗰下都會覺得費解🤣 另外就係希望壽司郎可以勤力啲返貨 成日儲完印花都換唔到禮物呀!🥹性價比:🌕🌕🌕🌑🌑味道:🌕🌕🌕🌕🌑服務:🌑🌑🌑🌑🌑 (自助)賣相:🌕🌕🌕🌑🌑環境:🌕🌕🌕🌑🌑結論: 飯堂 冇乜特別會繼續去⛺壽司郎📍黃大仙龍翔道

新登場 - 甘味溫紅薯 $17
新登場 - 甘味溫紅薯 $17
新登場 - 牛肉舞茸時雨煮海苔包 $12
新登場 - 牛肉舞茸時雨煮海苔包
極上鰻魚 $22
極上鰻魚

性價比:🌕🌕🌕🌑🌑
味道:🌕🌕🌕🌕🌑
服務:🌑🌑🌑🌑🌑 (自助)
賣相:🌕🌕🌕🌑🌑

🧲
#壽司郎 #スシロー
#黃大仙 #黃大仙美食 #黃大仙餐廳 #黃大仙食乜好
#wongtaisinfood #hksushi
#hongkongfood #hongkongfoodie #hongkongfoodblogger #hongkongfoods #hongkongfoodguide #hkfoodie #hkfoodies #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodblog #hkfoodstagram #hkfoodlover #hkfoodporn
2023-12-26