2021-12-12 141 瀏覽
Weekend一起身已經10點幾11點,最啱就緊係去食個靚brunch啦~ 今日去左深水埗一間裝修型格路線嘅韓國cafe, 有dd cyber feel幾夢幻咁😂雖然menu得一頁唔算多選擇,但都已經足夠揀到我想食嘅野😜✨炸雞卷 - 作為一個前菜係好唔錯,用紫菜卷起炸雞+配菜一齊食,少左份炸野嘅油膩感,多左份清新但又幾香口嘅感覺✨和牛面酸種包 - 用和牛面頰肉配酸種包又幾特別,上面仲蓋左大大塊泡菜,超fusion, 但又唔錯,個肉夠淋,泡菜唔會太酸辣,加埋一齊又幾夾✨8282煎餅 - 我自己好中意呢個,好足料,有晒蝦,蟹柳,魷魚,d蝦仲幾大隻,味道幾鮮😍✨三色西多 - 同我認知嘅西多係兩件事,但好有驚喜,外脆內軟,隔離係吉士cream, 好香甜好味✨人參Tonic - 又一特別組合,本身有d驚伏,但特別得泥我接受到,飲飲下仲覺得幾正😂✨Hot Chocolate - 超香濃,似真係用朱古力煮溶嘅感覺,有誠意!

雖然menu得一頁唔算多選擇,但都已經足夠揀到我想食嘅野😜

炸雞卷

和牛面酸種包