2016-10-30 456 瀏覽
呢間係我食過最垃圾既餐廳入到去都冇侍應帶位 自己自出自入咁想叫野食果陣 叫左成五分鐘左右都冇人理之後見到有個好似韓國既老闆落黎佢見到我 想叫野食都唔招呼我反而招呼佢d朋友 佢就好大聲咁叫d員工其實果陣都好忙 d員工都招呼梗其他客人但佢都唔理 完全唔係親力親為咁仲要係佢成浸煙味 都好影響我地既食慾果到既環境都冇食評講到咁靚 仲要d燈勁暗我同我d朋友 要開閃光燈先叫到野食你估呢到係鬼屋咩 攪到咁黑 扮有氣氛咁好辛苦咁叫左野食 之後俾左一碟所謂既前菜俾你等下咁 但唔講唔知以為俾狗食 d薯片散到呢 完全似狗糧多d 之後黎左碟三文魚salad 三文魚就得果幾塊 生菜就成碟都係 咁就要百幾蚊 之後到黎左個奶油麵包炸雞 睇個款真係好多舊雞 以為執到寶 嘩食落去成口粉咁 d肉仲要好鞋 俾咁多舊都冇用啦 最離譜既係 仲有碟奶油蝦等左成個幾鐘都未有 野飲都飲晒都仲未有得食 你估我而家係你等咖咩 果陣都已經好伏 到真係黎左碟野 果然不出我所料 真係成pat醬係蝦上面咁 完全唔入味同埋好林 個感覺唔講唔知以為食梗屎 真係真係唔好為左影相而黎 完全唔值呢個價錢 根本係俾錢買難受 第一次食d咁垃圾既野 完全唔明d
呢間係我食過最垃圾既餐廳
仲要係佢成浸煙味 都好影響我地既食慾
果到既環境都冇食評講到咁靚 仲要d燈勁暗
我同我d朋友 要開閃光燈先叫到野食
你估呢到係鬼屋咩 攪到咁黑 扮有氣氛咁
果陣都已經好伏 到真係黎左碟野 果然不出我所料 真係成pat醬係蝦上面咁 完全唔入味同埋好林 個感覺唔講唔知以為食梗屎 真係真係唔好為左影相而黎 完全唔值呢個價錢 根本係俾錢買難受 第一次食d咁垃圾既野 完全唔明d好評係點得黎????心裡有數啦大家